Precizní roubenky za skvělou cenu

737 32 32 60

RSS Google+ Facebook

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Roubené stavby s.r.o.
IČO 05413672
se sídlem Slíny 1467/3, 628 00 Brno – Líšeň

Kontakt: info@roubenechaty.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

Kontaktování a poptávka

V rámci budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, email, a případně telefon, abychom mohli řešit vaše dotazy ohledně poptávky služeb a zpracovat pro vás nabídku spolupráce.

Údaje uchováváme po dobu 1 roku.

Objednávka

Pro plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, e-mail, telefon, datum narození a adresu stavby, abychom mohli celou zakázku řádně zpracovat a za svou práci ručit. Údaje uchováváme po dobu 7 let.

Z povinnosti vyplývající ze zákona od vás sbíráme jméno a fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady. Tyto údaje uchováváme po dobu stanovenou zákonem.


Kdo údaje zpracovává

Roubené stavby s.r.o. (IČO 05413672, se sídlem Slíny 1467/3, 628 00 Brno – Líšeň) jako provozovatel webu.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Lenka Suchánková (IČO 40470725, se sídlem Smrčenská 5260/2c, 586 01, Jihlava) jako účetní.

PILA ČÍŽEK s.r.o. (IČO 28313925, se sídlem Černická 564, 594 42 Měřín) jako dodavatel řeziva na stavbu.

JAF HOLZ spol. s r.o. (IČO 46353283, se sídlem Pustiměřská 717/9, 682 01 Vyškov) jako dodavatel řeziva na stavbu.

Stavebniny DEK a.s. (IČO 03748600, se sídlem Tiskařská 257/10, Malešice, 108 00 Praha 10) jako dodavatel stavebního materiálu.

Lokální dopravce podle místa vaší stavby.


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

© Roubené stavby s.r.o. | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top