Precizní roubenky za férovou cenu

737 32 32 60

RSS Instagram Facebook

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Roubené stavby s.r.o.
IČO 05413672
se sídlem Slíny 1467/3, 628 00 Brno – Líšeň

Kontakt: info@roubenechaty.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

Kontaktování a poptávka

V rámci budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, email, a případně telefon, abychom mohli řešit vaše dotazy ohledně poptávky služeb a zpracovat pro vás nabídku spolupráce.

Údaje uchováváme po dobu 1 roku.

Objednávka

Pro plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, e-mail, telefon, datum narození a adresu stavby, abychom mohli celou zakázku řádně zpracovat a za svou práci ručit. Údaje uchováváme po dobu 7 let.

Z povinnosti vyplývající ze zákona od vás sbíráme jméno a fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady. Tyto údaje uchováváme po dobu stanovenou zákonem.


Kdo údaje zpracovává

Roubené stavby s.r.o. (IČO 05413672, se sídlem Slíny 1467/3, 628 00 Brno – Líšeň) jako provozovatel webu.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Lenka Suchánková (IČO 40470725, se sídlem Smrčenská 5260/2c, 586 01, Jihlava) jako účetní.

PILA ČÍŽEK s.r.o. (IČO 28313925, se sídlem Černická 564, 594 42 Měřín) jako dodavatel řeziva na stavbu.

JAF HOLZ spol. s r.o. (IČO 46353283, se sídlem Pustiměřská 717/9, 682 01 Vyškov) jako dodavatel řeziva na stavbu.

Stavebniny DEK a.s. (IČO 03748600, se sídlem Tiskařská 257/10, Malešice, 108 00 Praha 10) jako dodavatel stavebního materiálu.

Lokální dopravce podle místa vaší stavby.


Soubory cookie

Webové stránky používají soubory cookie a další související technologie. Tyto soubory také vkládají třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

Více o souborech cookie


Na co máte právo

Můžete se dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

© Roubené stavby s.r.o. | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

This will close in 0 seconds

Top